Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /data01/virt28606/domeenid/www.stipend.fi/htdocs/_include/config.php on line 19

Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.http_input is deprecated in /data01/virt28606/domeenid/www.stipend.fi/htdocs/_include/config.php on line 20

Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.http_output is deprecated in /data01/virt28606/domeenid/www.stipend.fi/htdocs/_include/config.php on line 21
Stipend - Stipendin arvot
 

Stipendin arvot

Asiakassuhteissa meille on tärkeää asiakkaamme tarpeet ja odotukset. Yhteydenpidossa asiakkaisiin pidämme tärkeänä asiakaskohtaisuutta, luotettavuutta, lupauksien noudattamista ja toimintaa, jolla asiakkaan odotukset ylitetään.

Työryhmä

Ymmärrämme, että yrityksen kehitys riippuu työryhmästä ja meille on keskeistä työryhmän arvostaminen. Pidämme tärkeänä henkilöstön kouluttamista, motivointia, itsensä toteuttamista ja kehittämistä. Yrityksen menestyksekkään toiminnan perustana on myös ystävällinen työryhmä, jonka avulla voimme tarjota motivoivan työympäristön.

Yrityksen vastuu

Yhteiskunnan jäsenenä on meidän kaikkien velvollisuus olla toiminnoissaan ympäristöystävällinen, jotta varmistetaan luonnon säilyminen tuleville sukupolville. Tässä yhteydessä vakiinnutamme ympäristöjärjestelmän standardia ISO 14000. Seuraamme vastuullisesti, että meidän työntekijöiden työympäristö olis turvallista ja työnormit varmistaisivat työntekijöiden terveyden ja tyytyväisyyden.

Täydellisyys

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia rakennusratkaisuja, jotka perustuvat ammattitaitoon, joustavuuteen, innovatiivisuuteen ja nopeaan päätöksentekokykyyn.

Keskinäinen luottamus ja vastuu

Pitkäaikaiset asiakassuhteet perustuvat keskinäiseen luottamukseen, vilpittömyyteen ja avoimeen viestintään. Yhteydenpidossa asiakkaisiin otamme huomioon heidän alkuperämaan sekä kulttuurin ja tavat.